fbpx

Da's geniaal voor ouders

Je kind stimuleren om op ontdekking te gaan in de wondere wereld van wetenschappen, technologie, wiskunde, techniek, productie of design? Da’s Geniaal inspireert je met een heleboel leuke activiteiten, uitstappen, tips en uitdagingen. Stuur je ons het resultaat eens op?

In een heus technologielabo zal je samen met vrienden, in een gezellige sfeer, heel wat beleven. Je maakt kennis met technologisch gereedschap en nieuwe materialen. Je ontdekt dat techniek en technologie overal om je heen zijn. Je zet zelf technische systemen in mekaar en wie weet zorg je er als toekomstige uitvinder er wel voor dat je begeleider ook van jou iets opsteekt. 

Ontdek →

In de STEM Olympiade en de junior STEM Olympiade kunnen leerlingen over heel Vlaanderen zich met elkaar meten wat betreft hun kennis over wetenschap en technniek. De Vlaamse Junior STEM Olympiade (VJSO) is bestemd voor de leerlingen van de derde graad van de lagere school. De Vlaamse STEM Olympiade (VSO) is bestemd voor leerlingen van de eerste graad van het secundair onderwijs.

Ontdek →

Ontdek de laatste artikels